PAO DILERSKI TANDEM: Napravili labos za uzgoj i prodaju marihuane

MUP / Ilustracija

Uzagajali i preprodavali marihuanu.

Policijski službenici PP Velika Gorica, u suradnji sa Službom kriminaliteta droga, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 38-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Zbog sumnje da su od kolovoza do studenog ove godine, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i cirkulaciju zraka stvorili uvjete za uzgoj konoplje tipa marihuana, a koju su po sazrijevanju sušili i usitnjavali te pakirali i preprodavali, policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu kuće 31-godišnjaka na području Velike Gorice.

Pretragom kuće pronađen je improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane, ukupno 418.5 grama marihuane pakirane u staklene posude i PE vrećicu, digitalnu vagu s tragovima marihuane te 11 ručno motanih cigareta spravljenih od smjese duhana i marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su predali osumnjičene pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

Komentari

loading...