‘Pali’ s marihuanom u Dubravi na parkiralištu: Pokušaj da prevari policiju mu je neslavno završio!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, ilustracija

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, zagrebački policajci dovršili su nad 21-godišnjakom kriminalističko istraživanje.

Sumnja se da je 21-godišnji diler protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu nabavio marihuanu, te se 19. ožujka u Dubravi na parkiralištu u Vrtnjavečkoj ulici našao s 28-godišnjakom kako bi mu prodao robu.

Kada je došla policija osumnjičeni im je sam predao plastični paketić u kojem je bilo 0,58 grama marihuane, dok je na tlo bacio paketić u kojem je bilo 14,30 grama. Naravno, policija je radnju odmah uočila.

Oboje policiji predali paketiće

Muškarac (28) također je policiji predao kupljeni plastični paketić u kojem je bilo 5,90 grama marihuane, a protiv njega je nakon završenog kriminalističkog istraživanja podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari