PALI OPAKI DILERI Pretresom stana na Knežiji pronašli su amfetamin i marihuanu, a još veći šok uslijedio je kada su razotkrili 72-godišnjaka

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX/ Ilustracija

Zagrebačka policija izvijestila je o dva odvojena slučaja u kojima su osumnjičenici proizvodili i prodavali drogu. Jedan ima 39, a drugi 72 godine.

Mlađeg muškarca sumnjiči se da je “protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasada neutvrđen način, nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Knežije. Istu je drogu prodavao na ilegalnom tržištu”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačka.

Pretragom stana na Knežiji pronađeno je ukupno 190 grama amfetamina, 0,95 grama konoplje tipa droga- marihuana, digitalna vaga te određeni novčani iznos.

U drugom slučaju, u kojem je osumnjičen 72-godišnjak, zagrebačka policija otkrila je da je muškarac nabavljao veće količine kokaina koje je prepakiravao na području Prečkog, a potom prodavao. Pretresom stana pronašli su ukupno 34,3 grama kokaina, tri digitalne vage i novac.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja, osumnjičenici su završili u pritvoru, a kaznene prijave podnijete su nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari