OVOG IMA SAMO U HRVATSKOJ: Rekao prostitutki da ‘nije baš nešto’, njena reakcija ući će u anale

teengazette.com

Muškarac je pokušao prevariti djevojku i dati joj manji iznos od dogovorenog, ali nije očekivao da će ona baš tako burno reagirati.

Djevojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače uhićeni su u srijedu, 18. svibnja navečer, zbog prostitucije. Nakon kriminalističkog istraživanja muškarac je pušten kući, a policajci su djevojku prekršajno prijavili zbog odavanja prostituciji, prenosi Jutarnji.

Ipak, ova naizgled obična priča ima zapravo i komičan zaplet. Naime, nevjerojatno je to što je djevojka sama prijavila pohotnika i to nakon što su završili s “poslom”. Neslužbeno, razlog zašto je djevojka otišla na policiju jest taj što joj oženjeni muškarac nije dao dovoljno novca. Dogovorili su cijenu seksa od sto eura, a nakon što je muškarac optužio djevojku da “nije baš najbolja u krevetu” i da mu nije pružila užitak, dao joj je samo petsto kuna.

“Došla sam ga prijaviti jer me prevario”

“Budi i s tim sretna, nisi baš nešto” – rekao joj je, neslužbeno doznaje Jutarnji, no, djevojka je na to reagirala izuzetno burno i još “vruća” istrčala na ulicu i otišla pravu u policijsku postaju. Tamo su pak ostali frapirani njenim objašnjenjem.

Osvetoljubljiva djevojka, očito je silno držala do kvalitete svojih usluga pa je nonšalantno krenula u raspravu s policijom. “Došla sam ga prijaviti jer me prevario”, kazala je dežurnom policajcu na što joj je on postavio protupitanje, “Dobro opišite kako vas je prevario”, a odgovor ga je ostavio bez teksta.


“Pa nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za kaj? Pa znate, za seks“, kazala je djevojka policajcu. Nedugo nakon toga uhićen je i nezadovoljni klijent. Rasprava se navodno nastavila dalje. Muškarac je pokušao objasniti o čemu se točno radi poricavši optužbe, ali ga je djevojka sve više sramotila. No, zapravo je više štete napravila sebi jer na koncu je ostala bez novca i zaradila je prekršajnu prijavu, a muškarac ipak neće odgovarati za prevaru.

>>> POSTROŽENE KAZNE ZA PROSTITUCIJU: Zakon predviđa papren ‘udarac po džepu’ ili zatvor!

>>> ZAGREB JE SIGURAN GRAD? Ubojstava i pljački je manje, ali silovanja i prostitucija ruše rekorde!

Komentari

loading...