OVO JE SLALA MINISTRU Isplivala fotka fatalne bivše državne tajnice u čipkastim gaćicama

Foto: MUP Srbije

Bivša državna tajnica srbijanskog ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Dijana Hrkalović trenutno se nalazi u pritvoru, nakon što je 15. listopada privedena i saslušana u okviru istrage prikrivanja dokaza ubojstva.

Iako se nalazi iza rešetaka, Hrkalović ne prestaje nizati skandale. Navodno je slala eksplicitne fotografije, ministru, u to vrijeme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji, piše Objektiv. Slikala se uglavnom u kabinetu u kojem je radila pozirajući u donjem rublju.

Izvor: Objektiv.rs

Podsjetimo, Hrkalović se tereti za kazneno djelo trgovine utjecajem. Razlog za pritvor je “postojanje okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke”, obrazložio je sud. Privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine. Milošević je bivši karate reprezentativac, bio je voditelj osiguranja u nekoliko popularnih lokala u Beogradu, a za njegovo ubojstvo bio je osumnjičen, priveden, a potom oslobođen, Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

U svibnju 2019. godine, Hrkalović se povukla iz MUP-a, zbog navodno drugih obveza koje treba preuzeti, ali se više nije vraćala u policiju. Tijekom istrage u javnosti se nagađalo da je imala bliske veze s Belivukovom kriminalnom skupinom te da je ona već bila pozivana na razgovore u okviru istrage.


Komentari