OVO JE PRETUŽNO! Mladić iz Zagorja nakon tri dana pronašao svog Rexa – ustrijeljenog!

foto:Facebook

Matija Pogorić iz zagorskog mjesta Mihovljan kod Krapine prije nekoliko je dana objavio da traži psa koji je nestao negdje u mjestu.

“Nestao je pas u okolici Mihovljana. Odaziva se na ime Rex. Nema ga već 3 dana, pas je umiljat i bezopasan”, napisao je mladić prije tri dana.

Danas je objavio da je pas ustrijeljen.

“Zahvaljujem svima koji su dijelili moju objavu da tražim psa. Evo javljam da smo ga pronašli, ali nažalost, mrtvog – ustrijeljenog. Našli smo ga u Mihovljanu – Graberju, ispod sela Pušlji i Posavci. Svi smo jako tužni! Čuvajte svoje peseke jer ima ljudi koji ih baš i ne vole i misle da imaju pravo ubijati ih.


Želim poručiti osobi koja je to učinila i koja je sigurno ponosna na svoj čin da se posrami jer nije imala nikakva prava ubiti mog peseka, a ako je ta osoba kojim slučajem lovac, onda jadni mi s takvim lovcima i lovačkim društvima. SRAMITE SE!”, napisao je mladić.

“Kad smo našli peseka, odveli smo ga doma i zakopali smo ga”, rekla je Višnja Pogorić, Matijina majka. Dodala je kako su svi tužni. Policiju ne namjeravaju zvati.

“Nećemo prijavljivati policiji. Nema smisla”, rekla je i dodala kako ne može znati jesu li to bili lovci.

Komentari

loading...