OVO JE NAPADAČ IZ SESVETA! Još uvijek je u bijegu, policija moli pomoć građana

Foto: CROPIX/PU Zagrebačka

Zagrebačka policija traži pomoć građana u hvatanju muškarca koji je preksinoć u Sesvetama zapalio automobil i pucao u čovjeka.

“Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da nam se jave na broj telefona 192” zamolili su iz PU zagrebačke.

Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga objavili su iz PUZ-a. Sumnjiče ga za počinjena kaznena djela „Ubojstvo“ u pokušaju, „Oštećenje tuđe stvari“ i „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Podsjetimo 53-godišnjak je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje. Dramatični događaji te noći u Sesvetama išli su tako da ga je u namjeri paljenja automobila uočio član njezine obitelji koji je izašao iz kuće ne bi li ga spriječio. On je zatim prema tom muškarcu ispalio više hitaca nanijevši mu strijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta. Zatim je zapalio automobil i pobjegao.

1 euro = 7,53450 kuna


Komentari