Ovo je mladić kojeg se sumnjiči za ubojstvo: David je sin poznatog ugostitelja i već ima jedno ubojstvo iza sebe

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Zagreb je u srijedu potreslo stravično ubojstvo.

Davida Komšića (19) sumnjiči se za ubojstvo njegove bivše djevojke Kristine. Jezivi čin odvio se u noći sa srijede na četvrtak, a dotični se navodno sam predao policiji.

Potvrdile su se time sumnje Kristinine majke, a da i onako tužna priča bude još tragičnija djevojka je, prema riječima majke, bila trudna. Inače, Komšić je sin vlasnika kafića Metropolis koji se nalazi u Ivanićgradskoj ulici.  Prošle godine u travnju pregazio je te usmrtio umirovljenog branitelja i oca osmero djece.

Tko je David?

Lanjskog travnja kada se nesreća dogodila susjedi i očevici Davida su opisali kao bahatog vozača sklonog jurnjavama u bijesnim automobilima. Da je doista sklon nemarnim vožnjama potvrđuje i činjenica kako je od ranije poznat policiji i to upravo po jurnjavama u automobilima koji nisu primjereni njegovoj dobi niti vozačkom iskustvu.

Ironično, protiv Davida se na zagrebačkom Općinskom sudu vodi postupak zbog prijetnji i nanošenju tjelesne ozlijede Kristini, djevojci kojoj je oduzeo život. Majka ubijene potvrdila je za niz medija da su Davida u nekoliko navrata prijavljivali zbog prijetnji, nasilja i uništavanja imovine, međutim na njihove apele i molbe za pomoć nitko nije reagirao.

S druge strane, iz policije su za Zagreb.info potvrdili da su prijave zaprimili i izlazili na intervencije. Nekoliko puta su protiv Davida podnosili kaznene prijave. Dodajmo da je tijekom suđenja za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama David oslobođen, premda je tužiteljstvo upozoravalo da postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela.

>>> Detalji krvavog ubojstva: Osumnjičeni već prijavljivan zbog nasilja, nedavno autom usmrtio oca osmero djece

>>> MERCEDESOM UBIO BRANITELJA S OSMERO DJECE: Isplivali detalji strašne tragedije na Vukovarskoj (FOTO)


Komentari