Ovo je lice ubojice s Kajzerice

Screenshot Facebook

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice.

Policija je na presici potvrdila da je Igor Nađ počinio strašni zločin na Kajzerici te da su žrtve bile članovi njegove obitelji.

Medijima se obratio načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

Policijski načelnik je potvrdio da je na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici u Zagrebu pronađeno šest mrtvih osoba. Policija je stigla na teren nakon niza dojava.

Počinitelj se može dovesti s jednom od žrtava s kojom je imao zajedničko dijete koje je pronađeno na mjestu događaja živo i smješteno u odgovarajuću ustanovu.


Rašić je otkrio da se osoba oko 4.40 nije htjela predati policiji već je počinio samoubojstvo.

U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje. Policija još uvijek ne može govoriti o motivima ovog nezapamćemog zločina.

Počinitelj nije evidentiran za počinjenje kaznenih djela. tek je 2016. godine kršio javni red i mir na području Trešnjevke.

Radi se o obitelji i jednoj mlađoj osobi za koju se treba tek utvrditi po kojoj je osnovi bio u kući.

“Možemo potvrditi da se bavio taksi prijevozom i rođen je u Vukovaru 1983. godine”, rekao je Rašić.

“Beba je u odgovarajućoj ustanovi, zbrinuta je”, dodao je.

Na pitanje je li obitelj bila korisnik socilajnog centra, rekao je da nije te je potvrdio da do sada nije zabilježen slučaj obiteljskog nasila u toj obitelji.

“Samoubojstvo je izvršio izvan vozila”, rekao je načelnik na kraju.

Počinitelj je povezan s jednom od žrtava s kojom je imao zajedničko dijete.

Komentari

loading...