‘OVA PLAVUŠA, K***A, D***A!’ Mrtva pijana došla na policiju u Dubravi pa napravila kaos jer joj 15 minuta nisu vratili osobnu

Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija

Zagrepčanka Tamara (35) uhićena je nakon što j napravila kaos u policijskoj postaji u koju je došla oko 21 sat kako bi prijavila događaj u kojem je navodno bila žrtva.

Do incidenta je došlo 24. travnja ove godine u Trećoj policijskoj postaji u Dubravi. Tamara nije bila zadovoljna brzinom kojom su policajci uzimali njezinu prijavu, pa je počela vikati i vrijeđati ih.

“Narušavala je javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako što je u prostorijama policije u vidno alkoholiziranom stanju hodajući u hodniku čekaonice vikala na sav glas: ‘Dajte mi osobnu, policija je korumpirana’ te je rukama lupala po ulaznim vratima Operativnog dežurstva.

Istog dana u isto vrijeme na istom mjestu vrijeđala je djelatnicu policije na način da joj je vikala: ‘Kurvo, droljo, ova plavuša, kurva, drolja'”, stoji u presudi kojom je proglašena krivom.

Tamara je nakon toga uhićena te zatvorena u policijski pritvor u kojem je bila do podneva drugoga dana. Prekršajni sudac kaznio ju je sa 600 kuna. Tamara je negirala da je počinila prekršaje navodeći kako je čekala 15 minuta da joj policijski službenik vrati osobnu.

“U tri navrata kucala sam na vrata i molila da mi se vrati osobna, ali nisam dobila nikakav odgovor, da bi u jednom trenutku izašla policajka plave kose i izderala se na mene, a ja joj ništa pogrdno nisam rekla”, branila se na sudu.

Međutim, krim-policajka koja je tada bila u noćnoj smjeni svjedočila je kako je Tamara vikala i lupala po staklu prozorčića porte.

“Izašla sam i rekla da se ne može tako ponašati u službenim prostorijama, pritom sam osjetila jak zadah alkohola kod nje. Kasnije me vrijeđala, govorila da sam kurva, drolja, pa smo je uhitili. U prostoriji za zadržavanje kleknula je na pod i molila me za oprost navodeći da ima malo dijete”, ispričala je svjedokinja.

Prekršajni sudac htio je tijekom rasprave suočiti Tamaru i policajku, ali Tamara se više nije odazivala na sudske pozive te je osuđena bez provođenja tog dokaza.


Komentari