OTROVAN PAS! Ljuta sam! Žena sokirala! Zar je moguće da se to dogodilo baš na ovom mjestu?

‘Zakaj volim Kustošiju’ je Facebook grupa ljubitelja i ljubiteljica ovog zagrebačkog kvarta, ali danas nije bila samo mjesto za pozitivne anegdote i priče. Naime, velik broj članova grupe tužan je i razočaran zbog objave koja je jutros osvanula.

”Nemam običaj pisati romane po face, no danas sam ljuta i jako tužna i želim podijeliti ovo sa vama, da pripazite da se ne dogodi još nekome iz našeg kvarta. Naime prije par dana netko je ubacio OTROV ( dokazano) u dvoriste naseg župnika i otrovao našeg omiljenog župnog psa Princa. Iako je župnik Božo reagirao prontno veterinari nisu mogli nista uciniti i Princ je jucer uginuo.

Ne shvacam osobu kojoj smeta takav pas, koji zaista nije bio lajavac i koji je trebao otici za par dana iz nase župe. Princ je bio kraljevsko izdanje zlatnog retrivera, sa predivnim očima i ogromnim repom kao jedinom prijetnjom, jer kad bi zamahnuo sa njim rusio bi sve nase kreativne uradke. Mi koji imamo psa, smatramo ga ravnopravnim clanom obitelji i ne mozemo nikako shvatiti takve postupke. I onako smo tužni sto nam odlazi naš župnik Božo, pa sad i ovo. Princ je bio Delov i naš kompa. Sramota i jad ko je mogao tako nesto napraviti. Čuvajte svoje dlakavce.’, glasi tužna objava.


Komentari