Otkriveni prljavi detalji o vozaču koji je udario curicu: Jedna stvar posebno bode u oči!

Facebbok/Ja volim Blato

Prošlog četvrtka, oko 21 sat navečer došlo je do nemilog događaja smrti djevojčice od 7 godina. Dok je prelazila kolnik sa sestrom i ocem, malenu je usmrtio nesavjesni vozač automobila marke BMW. David K. dolazi iz Zagorja, po struci je bagerist.

Ljubitelj je brzih automobila i viskija. O svojoj ljubavi prema nabrijanim automobilima i Jack Daniel’su ne šuti već je javno prikazuje na društvenim mrežama. Prilikom nesreće izmjereno mu je 0,34 promila alkohola, piše Jutarnji list. 

“Taj vozač… uzeo mi je dijete, uzeo mi je cijeli život. Neće tako lako proći zbog ovoga. Ja sam stao na zebru s curicama. Dojurio je jedan auto pa sam im rekao: ‘Stanite, vidite kako ovaj juri’. Tu je nepregledan zavoj. Osluškivao sam i nisam čuo nikoga po zvuku da dolazi pa sam kazao: ‘Možemo ići’. I moja Greta je krenula, bili smo na polovici ceste. I ovaj je dojurio. Bila je to velika brzina. Ne mogu procijeniti koliko, ali 80, 90, 100 km/h. Da, bila je to velika brzina jer na cesti nema tragova kočenja, nema ničega”, rza HRT je rekao otac nesretne djevojčice.

Dan nakon nesreće na Karlovačkoj cesti pojavili su se tihi podsjetnici nemilog događaja. Upaljeni su lampaši, osmrtnice se našle na izlogu, a dodan je uspornik. Rad uspornika napraljen je bez ikakve najave, nije bila potrebna ni posebna regulacija prometa, a i trajalo je manje od pola sata. Ne možemo se ne zapitati zašto to nije učinjeno ranije kada su mještani molili institucije da poboljšaju sigurnosno stanje ceste. Da je uspornik stavljen na vrijeme, jedan mladi život bio bi sačuvan.

”Prije tri mjeseca pokrenuli smo peticiju i poslali je mjesnom odboru, ali ništa se nije napravilo. A situacija je više nego opasna jer ovdje svakodnevno vise nesreće u zraku. Pa samo je ispred moje kuće bilo 30-ak nesreća, i to ozbiljnih u kojima su se automobili zabili u moju dvorišnu ogradu”, rekao je Ivan Holjak za Jutarnji list.

 


Komentari