OSUMNJIČENI ZA ŠEST PROVALA: Sveukupna šteta iznosi 16 000 kuna

t-hud.co.uk

U zadnjoj provali, u trgovini u Ulici Badema, policijski službenici su zatekli 23-godišnjaka.

Policijski službenici III. PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika (23, 32) zbog osnova sumnje da su zajedno počinili tri provale, a 23-godišnjak sam tri provale, od kojih je jedna u pokušaju.

Sumnja se da su u siječnju provalili u cvjećarnicu na Trešnjevci te u trgovinu u na Maksimiru, gdje su otuđili novac i računalo. Do objekata u koje su provalili, sumnja se, došli bi osobnim automobilom te bi 32-godišnjak čekao u automobilu i pazio da netko ne naiđe, dok je 23-godišnjak provaljivao.

U zadnjoj provali, u trgovini u Ulici Badema, policijski službenici su zatekli 23-godišnjaka i doveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok je 32-godišnjak naknadno zaustavljen u osobnom automobilu. Također se sumnja da je 23-godišnjak u veljači i prosincu 2016. sam provalio u trgovinu i ugostiteljski objekt u Maksimiru i otuđio novac i razne artikle te u prosincu 2015. pokušao provaliti u kuću u Dubravi.


Sveukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 16.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari