OŠTETILI MU AUTO I PUCALI IZ PIŠTOLJA: Drama u Dubravi, mladi delinkventi napravili kaos

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka policija i ovog je vikenda imala pune ruke posla, a dva sukoba na različitim dijelovima grada posebno su se istaknula.

Nešto prije ponoći u subotu, skupina mlađih delikvenata oštetila je dva auta u Dubravi, točnije u Ulici Poljanički prilaz. Na djelu ih je uhvatio jedan od vlasnika (29) što je dovelo do fizičkog sukoba. Mladi vandali su se brzo razbježali, no priči tu nije kraj.

Dok se 29-godišnjak vozio prema prema Antolovečkom putu uočio je istu grupu mladića, a potom začuo i nekoliko hitaca iz vatrenog oružja zbog čega se vozilom dao u bijeg. Naknadno je na vozilu uočio oštećenja koja su najvjerojatnije nastala od zrna streljiva. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nemirna noć bila je i na Peščenici. U jednom kafiću, 39-godišnjak je pokušao smiriti šestoricu muškaraca koji su uništavali sitni inventar i međusobno se naguravali, no oni su ga tjelesno napali i teško ga ozlijedili, a potom pobjegli. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb, a policija istražuje slučaj.


Komentari