OSTAVLJENI BIVŠI NAPRAVIO DRAMU! ‘Prodao sam sve svinje, imam novca. Sad ću unajmit ljude da postrijeljaju moju bivšu i njezinoga’

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Jadranko (49) proglašen je krivim i pravomoćno osuđen jer je prijetio smrću bivšoj supruzi i njezinu sadašnjem partneru, a slučaj je poprilično bizaran.

Dobio je godinu dana uvjetnog zatvora, a partner njegove supruge tražio je i 20.000 kuna odštete za pretrpljen strah i duševne boli. Međutim, upućen je u privatnu parnicu. Jadranko je ljubavnom paru prijetio preko posrednika, i to doista živopisnim riječima.

“Prodao sam sve svinje, imam novca. Sad ću unajmit ljude iz Srbije i Zagreba da postrijeljaju moju bivšu i njega”, povjerio se Jadranko u prosincu u krčmi u Križevcima poznaniku Darku.

Darko je na Štefanje te riječi osobno prenio ženi i muškarcu kojima se prijetilo, a oni su odmah sve prijavili policiji.

Presuda od godinu dana uvjetnog zatvora je pravomoćna, a rok kušnje mu je četiri godine. Ako u tom razdoblju ponovi prijetnju, odmah ide na 12 mjeseci iza rešetaka, piše Danica.hr.


Komentari