Oružana pljačka: Došlo je do pucnjave, policijskog službenika pokušali pogaziti autom

FOTO: Ivan Klindić

Lakše ozlijeđenoj 47-godišnjoj zaposlenici liječnička pomoć pružena je na mjestu događaja.

U ponedjeljak, 23. listopada oko 20.50 sati, u Kašini, Ulici Ivana Mažuranića, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage, počinila razbojništvo nad dvije zaposlenice trgovine (47,31) i otuđila novac. Kad su se počeli udaljavati, uočili su ih policijski službenici i zatekli ih u Ulici Novi put kako sjedaju u osobni automobil mercedes zagrebačkih registarskih oznaka.

Osumnjičeni su navedenim osobnim automobilom krenuli na policijske službenike u službenom vozilu te se oglušivši na zapovijed policijskog službenika da stanu nastavili kretati prema njima, nakon čega je policijski službenik ispalio hitac prema odbojniku automobila osumnjičenih.

Osumnjičeni su se automobilom zaletjeli u službeno vozilo, nakon čega su policijski službenici nad njima uporabili sredstva prisile i doveli dvojicu osumnjičenika (42,38) u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Lakše ozlijeđenoj 47-godišnjoj zaposlenici liječnička pomoć pružena je na mjestu događaja.


Komentari