OPLJAČKAN DOMAGOJ VIDA Provaljeno je u njegov dom u Šestinama: Nestale su dragocjenosti u vrijednosti većoj od 4,5 milijuna kuna

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Poznati hrvatski nogometaš Domagoj Vida našao se na meti pljačkaša. Naime, u njegov dom u Šestinama, provalio je nepoznati pljačkaš ili više njih te ukrao nakit i druge dragocjenosti navodno ukupno vrijedne više od 4,5 milijuna kuna, piše Jutarnji.

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana, dok obitelj Vida nije bila kod kuće, a otkrivena je u srijedu u jutarnjim satima, te je pozvana policija.

Na upit Jutarnjega lista iz zagrebačke policije su potvrdili kako je na području pod nadležnošću policijske postaje Centar, zaprimljena dojava o provali, ne želeći iznositi ikakve podatke o identitetu žrtve.

“PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, rekli su iz policije.

 Provalu su potvrdili i susjedi, ali nisu bili previše rječiti. Prema pisanju Jutarnjeg, kuća je osigurana visokom razinom zaštite pa je za pretpostaviti da se radi o profesionalcima.

 


Komentari