OPLJAČKALI ČAK 15 TRGOVINA I LJEKARNI Razotkriven opasni trojac, operirali su po Zagrebu u posljednja dva mjeseca

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili više razbojništva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak zajedno s maloljetnikom počinio četiri razbojništva u samo dva dana i to 21. i 22. prosinca 2021. godine u popodnevnim satima u tri ljekarne i jednom frizerskom salonu na području Trešnjevke, Medvešćaka i Centra.

Najstariji osumnjičenik sam je počinio devet razbojništva, od 20. do 28. prosinca u četiri kioska, četiri ljekarne i jednu trgovinu u popodnevnim satima na području Centra, Medvešćaka, Maksimira i Trnja.

Nadalje, sumnja se da su dvojica maloljetnika, početkom siječnja ove godine, počinila dva razbojništva u dvije trgovine i ovaj put u popodnevnim satima na području Trešnjevke.

Sva kaznena djela su počinjenja na način da bi osumnjičeni ušli u prostor te prijetili zaposlenicima nožem, a u jednom slučaju i kamenom kako bi došli do novca. Ukupno su ukrali čak 69 tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski službenici podnijeli su posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačka.


Komentari