OPET PIJAN U PROMETU! Čovjek koji se zabio u tramvajsku stanicu na Držićevoj ‘napuhao’ je 2,23 promila

Prometna nesreća na Držićevoj, Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Polcijska uprava zagrebačka objavila je detalje jučerašnje prometne nesreće kada se vozač zabio u tramvajsku stanicu na Aveniji Marina Držića, a zbog koje je stradalo troje djece.

“Jučer, 11. lipnja 2022. godine oko 15.20 sati u Zagrebu 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,33 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka marke „Honda“, a kretao se lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera. Dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake iz kojeg je razloga zahvatio rub kolnika te se nastavio nekontrolirano kretati da bi potom naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice”, javljaju detalje nesreće iz policije.

Prometna nesreća na Držićevoj, Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Troje djece i jedan odrasli stradali

“U prometnoj nesreći je teško ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.  Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana. Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagrebu”, navode iz policije.

Komentari