OPASNOST ZA SVE NA CESTI: Snimao svoju divljačku vožnju, pa naletio na pijanog 23-godišnjaka u Audiju i završio na krovu

prometna nesreća
Dalibor urukalovic/PIXSELL

Društvenim se mrežama širi video obijesne vožnje 21- godišnjeg mladića koji se pri brzini oko 190 kilometara na sat u petak oko pola devet ujutro u Volkswagenu vozio posred ceste. Nešto kasnije doživio je prometnu nesreću i završio na krovu.

Po svemu sudeći, riječ je o cesti izvan naselja kojom se, prema prometnim propisima, može voziti najviše 90 kilometara na sat, što znači da se mladić vozio čak sto kilometara na sat više od dopuštenoga.

Video je objavljen na Instagram storyju, a svjedok za portal Danica.hr kaže kako je isti mladić u petak, istoga dana, sudjelovao u prometnoj nesreći u Obedišću, mjestu na granici Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije, između Ivanić Grada i Popovače. Naletio je na mladića koji je skretao ulijevo.

Naime, 23-Vozač (23) upravljao je Audijem zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 0,74 promila.


“Dolaskom do kućnog broja 93 zaustavio je vozilo u namjeri skretanja ulijevo, a da se prethodno nije uvjerio da tom radnjom ne ugrožava druge sudionike u prometu ili imovinu”, javljaju iz policije. Sve se “odigralo” u tamošnjoj Zagrebačkoj ulici.

Otišao je u suprotni smjer te naletio na spomenutog 21-godišnjaka u Volkswagenu. Audi je odbačen na pločnik, a Volkswagen je udario u betonski most, sletio u odvodni kanal i okrenuo se na kroz.

U prometnoj nesreći nema teško ozlijeđenih.

Komentari