Nožem teško ozlijedila policajca i uhodila profesoricu: Opasna Vanessa Raney konačno završila u Remetincu

Youtube/Ilustracija

Osječka policija je Amerikanku za kojom se tragalo zbog uhođenja svoje bivše profesorice sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta i čiji je slučaj riješen zahvaljujući ekipi ”Provjerenog”, prepratila u zatvor u Zagrebu.

 

”Državljanku SAD-a V. R. (1976.) su povodom rješenja o određivanju istražnog zatvora i tjeralice Općinskog kaznenog suda u Zagrebu policijski službenici PU osječko-baranjske uhitili i prepratili u Zatvor u Zagrebu.

PU osječko-baranjska nakon toga je Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku podnijela kaznenu prijavu protiv V. R. (1976.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva iz članka 111. stavka 1. točke 6. u vezi s člankom 34. KZ/11 počinjenog tijekom uhićenja”, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Večeras u ”Provjerenom’ pogledajte ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney. Prilikom privođenja nožem je teško ozlijedila policajca. Novinarka Provjerenog Ema Branica opasnu je uhodu uspjela pronaći za četiri,  a policija policija nije uspjela u dvije godine?

 


Komentari