‘ONI NISU NORMALNI’ Svjedokinja teške prometne nesreće otkrila: ‘Išli su 200 na sat, mislili smo da je čovjek mrtav’

Foto: DVD Cres

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se dogodila između Beleja i Hraste na otoku Cresu, u kojoj se Porsche izravno sudario s cisternom.

Naime, prometna nesreća dogodila se u subotu oko 13:30 sati, a u nesreći je ozlijeđen vozač automobila marke Porsche zagrebačkih registracijskih oznaka koji se sudario s auto cisternom riječkih registracija.

Iz policije su rekli kako prema prvim nalazima očevida, s obzirom da se još moraju napraviti neke dokazne radnje, uzrok nesreće je najvjerojatnije neprilagođena brzina 45-godišnjeg vozača Porschea, koji je teže ozlijeđen.

No, kako piše Morski.hr, u razgovoru sa stradalim muškarcem, oni su otkrili kako je riječ o srčanom udaru:

“On je pri svijesti. Ne sjeća se ničega. On je tijekom vožnje imao srčani udar. Sad su mu ugradili i stent”, rekli su izvori bliski obitelji navodeći kako sumnjaju u to da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Za Morski.hr progovorila je svjedokinja jezive nesreće:

“Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni” kazuje svjedokinja, potresena događajem.

 


Komentari