OKONČANA KRIZA NA RAVNICAMA: Dragovoljac HOS-a koji je prijetio bombom se ubio!

Bivši dragovoljac HOS-a od ranog jutra prijetio je bombom na području Ravnica te se na kraju ubio.

Nažalost nisu uspjeli pregovori s muškarcem koji se danas zatvorio u svoju obiteljsku kuću i prijetio da će se raznijeti bombom. Kako doznajemo muškarac je izvršio samoubojstvo, još nema informacija s čime. Iz naših izvora dodajemo kako je riječ o bivšem dragovoljcu HOS-a.

Rano jutros zagrebačka policija je dobila dojavu da muškarac prijeti da će se raznijeti bombom na području Ravnica. Branimirova ulica bila je zatvorena za promet cijelo jutro te je promet pušten tek oko 12:15 sati, a jutros nisu vozili ni vlakovi koji sada također prometuju.

Područje od Crodux benzinske postaje pa sve do okretišta Borongaj okupirala je policija s dugim cijevima i vatrogasci.

U međuvremenu su stigle još jače policijske snage, specijalci u crnim kombijima, ali pregovori nisu uspjeli, te se muškarac bio.

Oglasila se i zagrebačka policija priopćenjem:

“Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika,  57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima. Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti”, piše u priopćenju.

 


Komentari