Oglasio se ‘serijski grebač automobila’ u Sesvetama: ‘Nisam krao niti ubio nekog, otišlo je sve predaleko’

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U Sesvetama je u posljednje vrijeme harao “serijski grebač automobila”. Susjedi tvrde kako je oštetio 200-injak automobila, a sada se i on oglasio oko toga.

“Ovo je sve otišlo predaleko. Zvali su me i s posla. Izrečene su i laži o meni i prijetili su mi. Nisam to još prijavio i moram se o svemu konzultirati s odvjetnikom”, rekao je za 24sata muškarac kojeg su ulovili u utorak da grebe automobile.

Na pitanje oko slučaja, zašto mu je to grebanje automobila uopće trebalo, s obzirom na to da su ga poznanici i susjedi opisivali kao mirnog i staloženog obiteljskog čovjeka i pilota, nije znao odgovoriti.

“Bio sam na policiji, napravio što sam napravio. Ja nisam niti krao aute niti ubio ljude, ponavljam, sve je ovo otišlo predaleko“, rekao je osumnjičeni.

Za to za što ga se sumnjiči, može dobiti i do dvije godine zatvora, ovisno o visini štete.

Zagrebačka policija nije htjela komentirati slučaj te su dodali kako je sve u tijeku.

M;oraju detaljno obraditi sve pristigle prijave i razlučiti koje uopće imaju veze s ovim ulovljenim grebačem. Osim iz tog naselja, poznatog kao Selčina, službenicima i stanovnicima su se javili i ljudi iz Brestja i drugih dijelova Sesveta. Pitanje ostaje imaju li oni kakvih dokaza protiv pilota, gdje su im auti uopće ogrebani i koliko su slučajevi stari.

“Najgore je onima koji su vozili aute autolakirerima kako bi popravili stvar, a uskoro bi ih dočekale nove crte. Palo nam je i na pamet da netko ima ‘deal’ s njima, no to je ostalo samo na teoriji”, rekla je stanarka iz Ulice Bartola Kašića.


Komentari