Oglasila se policija: Evo zbog čega je uhićen Ivo Komšić

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Policija sumnjči Ivu Komšića za prijetnju, što se – ako se potvrdi – sankcionira kaznom zatvora do tri godine. Prijavu za neki od tih oblika prijetnji je, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, podnio 47-godišnjak koji navodno s Ivom Komšićem ima neke neriješene odnose.

Otac Davida Komšića koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva trudne Kristine Krupljan, uhićen je u srijedu tijekom poslijepodneva zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednim muškarcem zbog prijetnji 33-godišnjaku.

“Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka.

Sumnja se da su 52-godišnjak, 48-godišnjak i 42-godišnjak u utorak, 10. travnja 2018. oko 13.45 sati došli u kafić na području Medveščaka i prijetili oštećenom 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, stoji u priopćenju policije.


Komentari

loading...