ODALAMIO GA METALNIM KLJUČEM! U autoservisu u Dubravi porječakli se poznanici, nakon gadnog udarca u glavu jedan završio u bolnici

Photo: Matija Habljak/PIXSELL, Ilustracija

Verbalni sukob dvojice poznanika koji se odigrao u prostoru autoservisa u Ulici Novački vrtovi završio je gadnim nasiljem i posjetom bolnici. Naime, 26. svibnja oko 9 sati, nakon teških riječi 37-godišnjak je pozvao 60-godišnjaka da izađu iz radnje, a prethodno je u džep pospremio metalni ključ.

Svađu na svježem zraku nije imao namjeru riješiti mirnim putem, već je mlađi muškarac snažno zamahnuo alatom i udario poznanika u glavu.

Iako je stariji muškarac od siline udarca završio na tlu, razjareni 37-godišnjak je nastavio nasrtati na nokautiranog nesretnika.

No, 60-godišnjak je ipak uspio skupiti snage da primiti ključ rukama i spasiti glavu od daljnjih udaraca koji su mogli biti kobni.


Metež je zaustavio vlasnik poslovnog prostora koji je “oteo” ključ, a napadač je pohitao do svog BMW-a i dao se u bijeg.

Policija ga je pronašla, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentari