OD VRAPČA, PREKO CENTRA DO DUBRAVE! Lopovi počeli napadati i bježati s torbama, a i opet pokušavaju ‘smuljati’ umirovljenike

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL, Ilustracija

Sezona krađa u Zagrebu nikako da se smiri. Lopovi opet “operiraju” od zapada do istoka grada, od Vrapča, preko centra pa sve do Dubrave, a na opezu bi trebali biti – svi.

Oko 11 sati navečer u nedjelju, policajci su u Čulinečkoj ulici u Dubravi prilikom redovitog obilaska uočili lopova prilikom teške krađe. On je, naime, 39-godišnjakinji strgnuo trbuh s ramena i dao se u bijeg. Policajci su potrčali za njim, a našli su ga u Južnoj ulici. On je pokušao pobjeći, stoga su ga “napali” i vezali.

Osumnjičeni je uhićen i priveden u službene prostorije, utvrđeno je da se radio o 44-godišnjaku, prilikom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba.  Slijedi kriminalističko istraživanje, javlja policija.

Policija javlja kako je do pljačke došlo i između subote i nedjelje, i to na Črnomercu u Ulici Šinorija. Još uvijek nepoznati lopov provalio je u kuću 43-godišnjaka i ukrao mu novac te nakit, i to u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Mirnije bilo niti u Štefanovečkoj. Tamo je nešto prije pet sati lopov 59-godišnjakinji skinuo torbicu i otišao s njom, a šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Oko 13 sati u u centru u Hercegovačkoj ulici, dvojica su nepoznatih počinitelja došla do kuće 74-godišnjaka te mu nudili na prodaju kućne potrepštine, nakon što ih je pustio u kuću, iskoristili su njegovu nepažnju te mu ukrali nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari