Od nakita preko novca pa do automobila: Dubrava, Trešnjevka, Novi Zagreb i Maksimir na meti lopova, evo što je sve ukradeno u samo 24 sata

Foto: Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iza zagrebačke policije objavili su kako su se u posljednja 24 sata bavili provalom u kuću, prevarom, ali i otuđenjem dva vozila.

Kako navode, u nedjelju između 12.30 i 19 sati u Dubravi u Banatskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 50-godišnjakinje kojom prilikom je otuđio nakit te joj tako nanio štetu od nekoliko stotina tisuća kuna.

S druge strane, nekoliko desetaka tisuća kuna ukrao je nepoznati počinitelj s Maksimira koji je došao do stana 86-godišnjakinje i lažno joj se predstavio kao zaposlenik javnog poduzeća. Nakon što ga je pustila u stan iskoristio je njenu nepažnju te joj otuđio novac.

Dalje, vlasnici Seata i Golfa tijekom dana ostali su bez svojih vozila. Riječ je naime o krađi s područja Novog Zagreba gdje je u Ulici Stjepana Gradića, nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke Seat Ibiza zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 23-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi oko 20.000 kuna.

Bez Golfa je pak ostalo poduzeće iz Slovenije čije je vozilo ukradeno s Trešnjevke, iz Ulice Vrbje. Riječ je o Golfu VII slovenskih nacionalnih oznaka vlasništvo poduzeća iz Slovenije. Materijalna šteta iznosi oko 110.000 kuna, zaključuju iz policije.


Komentari