OD GLAZBENIKA DO MAFIJAŠA Član opasne zagrebačke bande nastupio je na Dori 2010., a snimio je i pjesmu s Frankom

Screenshot YT

Na području Zagreba nedavno je razotkrivena opasna kriminalna skupina. U središtu obračuna bio je sukob u zatvoru i sukob oko krijumčarenja droge, a glavni protagonisti opet su iza rešetaka u Remetincu. Sve se odvijalo pod organizacijom kumova Viktora Milakovića i Lea Zdenjaka, a njihova misija bila je osveta kumovima Tomislavu Sučiću i Tomislavu Sablji. Sučić i Sabljo u remetinečkom zatvoru su ponižavali Zdenjaka što je bio povod za osvetu.

Tako je u svibnju ove godine na Laništu ispred Sučićeva stana aktivirana eksplozivna naprava. Eksplozija je ozlijedila njegovu suprugu i oštetila dio zgrade. Istražitelji su ubrzo započeli potragu za počiniteljima. U velikoj akciji, Milakovića i Zdenjaka snimao je FBI i pratio njihove razgovore. Njihovim uhićenjem spriječen je napad na Sabljinu obitelj.

No ono što je zanimljivo jest da je jedan od protagonista, javnosti poznat kao glazbenik. Naime, Viktor Milaković je zajedno s Dinkom Juratovcem osnovao grupu Alibi. Oni su se 2010. godine na Dori predstavili s pjesmom “Prvi pogled”, a dobili su veliku pažnju s obzirom na to da su bili prvi reperi. Čak su i na kladionicama kotirali vrlo visoko, piše Jutarnji. Naposljetku su osvojili 12. mjesto od 16. kandidata.

Iste godine s pjevačicom Frankom Batelić snimili su pjesmu “Cijeli svijet”.

“Kriza je, nema se novca, ljudi gube posao, to je činjenica. Zato im pjesmom, barem na kratko, želimo pružiti utočište”, izjavio je Milaković nakon izlaska singla.


Komentari