Očajni roditelji nestalog mladića s Kajzerice: “Angažirali smo i vidovnjaka”

Otac mladića koji je nestao prije više od mjesec dana, 7.6., na području Savskog nasipa, apelira da se slučaj ne zaboravi i da se jave svi koji imaju bilo kakve informacije o mladiću.

Za RTL je izjavio i kako je angažiran vidovnjak koji je imao crne prognoze, no oni još uvijek ne odustaju.

”Njegove prognoze, nažalost nisu dobre. On tvrdi da je Ante tragično skončao. U potragu je osim policije bio uključen i HGSS. Tražili su ga sa psima i dronom, ali nisu našli nikakve tragove”, govori Božidar Barišić za RTL.

Ante je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, crne kratke kose i smeđih očiju. Na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela. Bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava kada je posljednji put viđen.

”Nakon što je završio s poslom oko 22 sata, po njega je autom došao prijatelj. On nam je ispričao kako su se najprije odvezli u njegov stan i da su konzumirali LSD. Nisu više mogli biti u zatvorenom pa su otišli na benzinsku, a to su pokazale i snimke kamera, a potom su se vozili po Kajzerici. Kazao je kako im je smetala buka i svjetla, valjda zbog droge, pa su se odvezli do nasipa na Savi. Ondje su, kako je ispričao nama i policiji, stigli oko ponoći. Tvrdi da su se ‘skotrljali’ niz nasip i da se više ničeg ne sjeća”, ispričao je otac nestalog mladića.

Antinog je prijatelja policija našla sljedećeg dana uz Savu potpuno golog i rastrojenog. Antin je mobitel pronađen kod Hipodroma, no do danas još nije utvrđeno što mu se moglo dogoditi. Mladić je inače s djevojkom živio u unajmljenom stanu na Kajzerici, a radio je kao kuhar u jednom restoranu na Vrbiku.

U slučaju da posjedujete informacije o Anti Barišiću, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Komentari