OBRAČUN NA TREŠNJEVCI: Žena pokušala ubiti Amerikanca palicom! Imala je i pomagače

Foto: Ilustracija (Ronald Gorsic / CROPIX)

Incident na Trešnjevci zamalo je završio kobno. Kako javlja zagrebačka policija, 44-godišnja žena napala je svog partnera (54) koji je inače iz SAD-a zbog čega je osumnjičena na počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju.

Muškarac se uspio obraniti, no ubrzo je uslijedio još jedan šok. Sve se dogodilo u noći s utorka na srijedu (između 14. i 15. lipnja).

“Sumnja se da je 44-godišnjakinja u stanu na Trešnjevci drvenom palicom napala 54-godišnjeg partnera koji joj se suprotstavio pa je osumnjičena odustala od svoje daljnje namjere. Nakon toga je 51-godišnjak zajedno s još jednim, zasad nepoznatim počiniteljem, pokušao onemogućiti Amerikanca u napuštanju stana i pozivanja policije. U namjeri nisu uspjeli te je 54-godišnjak napustio stan.

Liječnička pomoć je oštećenome pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen”, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 44-godišnjakinjom i 51-godišnjakom, policija je podnijela posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru dok se nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta još jednog, zasad nepoznatog počinitelja.


Komentari