OBJAVA NA ‘FEJSU UZNEMIRALA GAJNIČANE: ‘Netko u parku upravo tuče ženu’

khoobsurati.com / ILUSTRACIJA

Obiteljsko nasilje podiglo kvart na noge.

Dramatična objava u Facebook grupi “Gajnice jučer danas sutra”, u utorak u večernjim satima uznemirila je Gajničane. Umjesto mirne večeri, stanovnici ovog kvarta proživljavali su stravičnu epizodu obiteljskog nasilja pod njihovim prozorom.

“Neko upravo tuče ženu u parku 101 brigade.”, napisao je Mateo i podigao susjede na noge. Gajničani su se vrlo brzo organizirali i uključili u akciju spašavanja nesretne žene.

Screenshot/Facebook
Screenshot/Facebook

Poznat po nasilju

Pozvali su policiju, a nekoliko susjeda se aktiviralo odlaskom u isti park s ciljem da zadrže muškarca do dolaska policije, dok je žena odvezena u bolnicu s lakšim tjelesnim ozljedama. Međutim, nasilje u Gajnicama nije rijetka pojava, a prema riječima stanovnika ovog kvarta, radi se o istom bračnom paru.

“Prije otprilike mjesec dana frajer je tukao ženu pred troje svoje djece,djeca su plakala i vikala nemoj,ja sam se sa prozora derala da je pi*ka da pričeka da mu ja dođem dolje,svašta sam mu rekla,brzo su otišli da nisam bila sama sa djecom došla bi mu dolje sa mesarskim nožem,fuj odvratno to je pi*ka a ne muškarac,kaj je najgore bio je dan i nitko nije reagirao.Ja se nisam snašla pa sam se derala ko idiot sa prozora,a da je murja i pozvana nebi stigli.”, opisala je Iva tijek događaja kojem je svjedočila, a Mateo je potvrdio da je i u ovom slučaju s dotičnim parom bilo troje maloljetne djece.

Susjedi tvrde da svakodnevno viđaju tu ženu, uglavnom s modricama i ogrebotinama po licu. Muškarac je policiji poznat od ranije, prijavljivan uvijek zbog istog – obiteljsko nasilje.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da je nasilnik priveden te je u tijeku kriminalistička istraga. Gajničani su uspješno obavili svoju građansku dužnost, a nekoliko susjeda je i ponudilo pomoć nesretnoj ženi ukoliko se odvaži na daljnje korake.

>>>SANDRA O PAKLU OBITELJSKOG NASILJA: ‘Šuteći o tome štetite sebi, a zlostavljač dobiva na snazi i svaki put udara sve jače’


Komentari