OBITELJSKA DRAMA U ZAGREBU! Kći udarala oca po glavi i derala se na njega: ‘Znaš da me policija traži, a ti bi mene izdao’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Kako bismo ukazali na učestale probleme u našem društvu, ali i upozorili na recidiviste, kao i ponekad preblage kazne koje im se dodjeljuju, redovno ćemo objavljivati slučajeve koji su završili na hrvatskim sudovima.

U namjeri da živimo u uređenijem i sigurnijem društvu, želimo potaknuti pojedince na razmišljanje o svojem ponašanju i onome što mogu učiniti za doprinos zajednici.

Kozmetičarka iz Zagreba je nedavno završila na optuženičkoj klupi nakon što je u veljači prošle godine u stanu ponovila nasilje u obitelji, ovog puta prema ocu kojeg je najprije vrijeđala: “Pi*** ti materina, đubre jedno, ti mene mrziš! Znaš da me policija traži, a ti bi mene izdao!”

Nakon toga oca je počela udarati rukama po glavi, a on je za to vrijeme dozivao u pomoć i uplašio se za svoj život.

Iako je nasilje ponovila, dobila je uvjetnu kaznu zatvora od 30 dana, a izbačena je na tri mjeseca iz stana u kojem živi s ocem te ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane približavanja, uznemiravanja ili uhođenja žrtve nasilja.

Osim toga, izrečena joj je zaštitna mjera obveznog psihosocijalnog tretmana u trajanju od najmanje šest mjeseci.


Komentari