ODVEO DIJETE SA SOBOM: Odvezao se od kuće u plavom Renault Meganu, nije se vratio

nestali.hr

Boris je visok oko 180 cm, plavih očiju i srednje građe.

Zadranin Boris Šarunić (32) nestao je u četvrtak ujutro nakon što se plavim Renault Meganeom odvezao s adrese Ulica Stjepana Radića 6c u Zadru. Boris je visok oko 180 cm, plavih očiju i srednje građe, piše 24 sata.

”Taj dan je bio slobodan. Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više upaljen nije. Ipak, mislila sam: ‘Sad će doći. Ma sad će on.’ Prošlo je pola dana, ali njega nije bilo. Otišla sam po dijete u vrtić u 15 sati s nadom da će Boris možda tamo doći. Nije došao. Obuzela me neopisiva tuga. Kao da je u zemlju propao. Prijavila sam policiji nestanak”, ispričala je Borisova supruga za Jutarnji list dodajući da u kući koju je pretražila nije našla nikakvu poruku i da nije ponio ništa sa sobom.

U slučaju da imate informacije o nestalom muškarcu obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

>>> NESTALA JOŠ ČETIRI MALOLJETNIKA: Podaci sve više zabrinjavaju, dijelite dalje da se pronađu (FOTO)


Komentari