Novska je zavijena u crno: U prometnoj nesreći poginula 21-godišnjakinja, vozačica je prebrzo ušla u zavoj

Zagreb.info

Od zadobivenih ozljeda u teškoj prometnoj nesreći, što se u subotu 22. kolovoza oko 23.15 sati, dogodila u Novskoj, u novogradiškoj je bolnici u nedjelju ujutro preminula 21-godišnjakinja s područja Novske.

Nesreća se dogodila u Ulici kralja Tomislava, a izazvala ju je 20-godišnjakinja koja je upravljala vozilom kutinske registracije u kojem su se nalazile i dvije putnice u dobi od 18 i 21 godine. Vozačica je uslijed neprilagođene brzine i ulaskom u zavoj, izgubila nadzor nad vozilom, koje je sletjelo na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarilo u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete.

Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, dok je 21-godišnja putnica ispala iz vozila. Zbog zadobivenih ozljeda vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja od zadobivenih ozljeda preminula. Liječnička pomoć 18-godišnjoj putnici pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.

Vozačica, koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Komentari