NOVI SUMNJIVI POŽARI AUTOMOBILA: Buktinje u sitnim satima progutale skupa vozila

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Požari automobila u zadnje su vrijeme postali učestali.

Prvi požar izbio je na parkiralištu oko 3 sata na Peščenici, Svetice. Parkirani osobni automobil marke VW Golf VII zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, a kojeg koristi 33-godišnjakinja završio je u plamenu. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se obaviti danas.

Samo 15 minuta kasnije na Trnju, Novska, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila marke Mercedes C 320 požeških registracijskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka, a kojeg koristi 18-godišnjak.

>>> ZAGREPČANI STRAHUJU: Nastavlja se niz sumnjivih paleža automobila (FOTO)

Automobil je u potpunosti izgorio, a vatra se proširila i na zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke Hyundai zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 49-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se obaviti danas.

Da stvar bude zamršenija istovremeno je policija završila očevid od paleži u subotu. Tako je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj otvorenim plamenom zapalio osobni automobil škoda fabia zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je pritom djelomično izgorio. Šteta se cijeni na oko 15.000 kuna.

>>> DOGAĐA SE NEŠTO JAKO ČUDNO: Policija pronašla tri ukradena automobila, ali…

 

>>> POŽAR U ZAGREBU: Na Knežiji zapaljen automobil, vatra zahvatila obližnju zgradu


Komentari