Novi požar u Zagrebu na Ferenščici

NAMJERNO IZAZVAO STRAVIČAN POŽAR: Muškarac (57) u dva sata vlastitu kuću pretvorio u papar
commons.wikimedia.org ( Ilustracija

Gorjelo i u drugom dijelu grada.

Nakon požara u Sportsko-rekreacijskom centru u Jelenovcu, u Zagrebu je buknuo još jedan. Kako javlja Ured za upravljanje u hitnim situacijama, dojavu o drugom požaru primili su malo prije podneva.

”Danas u 11: 58 Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je dojavu Županijskog centra 112 Zagreb o eksploziji na 8. katu stambene zgrade na adresi 1. Ferenščica 55”, stoji u priopćenju Ureda.

Na mjesto požara poslano je 17 vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba- Postaja Dubrava sa 4 vozila. Stanari zgrade su brzo izašli na ulicu. Vatrogasci su požar gasili preko ljestava jer se požar širio kroz prozor. Srećom, nitko nije ozlijeđen, no stanari su u šoku.

Uzrok požara će se utvrditi očevidom. Prema prvim informacijama, uzrok požara je kvar na klimi, pišu 24sata. Izgorio je dio stana.

Index neslužbeno doznaje da je u stanu eksplodirala plinska boca, no točan uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.

>>> (FOTO) Veliki požar na Jelenovcu, gusti crni dim prekrio Zagreb, trojica vatrogasaca kolabirala

>>> (FOTO) Dramatične fotografije požara na Jelenovcu: Vatra se sa sportskog objekta proširila i na automobile, ozlijeđeni vatrogasci


Komentari