NOVI NAPAD NA SUSJEDE: U Vrhovčaku opet napadao i divljao pucajući i bacajući bombe

policija
Foto: MUP/ilustracija

Neslužbeno se doznaje da se radi se o novom divljanju Josipa Pavlina.

Šezdesetčetverogodišnjak se u subotu u popodnevnim satima u Samoboru (Vrhovčak) verbalno sukobio sa susjedima pa opet uporabio vatreno oružje i eksplozivna sredstva.

Srećom, nitko nije ozlijeđen, priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ), prenosi Direktno.hr.

Policija je rano jutros navela kako očevid još traje te da je 64-godišnjak priveden na kriminalističko istraživanje.


Neslužbeno se doznaje da se radi se o novom divljanju Josipa Pavlina koji je i prije nekoliko dana priveden zbog pucnjava i eksplozije.

Vrhovčak je mjesto između Samobora i Bregane i zaselaka, od kojih je jedno i Pavlini u kojem živi Josip Pavlin (64), kojeg je policija privela zbog eksplozija i pucnjave.

>>>STRAVA U SAMOBORU: Pijani muškarac susjede napao bombom

Prije nekoliko dana je bacio četiri ručne bombe i pucao iz “kalašnjikova”, zbog čega je “dignuta” interventna postrojba policije te blokiran promet.

On je također prije 30 godina na Vrhovčaku ubio svog brata Alojza i šogoricu Zdenku koja je bila u petom mjesecu trudnoće, a imali su još dvoje djece koja su preživjela ubojstvo roditelja.

Josip Pavlin brata je usmrtio hicima iz pištolja dok je na dvorištu popravljao svoju žutu “peglicu”, a nakon toga je usmrtio i šogoricu. Radio je kao domar u Osnovnoj školi u Svetoj Nedelji, gdje su ga i uhitili. Motiv ubojstva bio je spor oko zemlje i obiteljskog nasljedstva.

>>>DETALJI STRAVE KOD SAMOBORA: Muškarac koji je bacao bombe prije 30 godina ubio je brata i šogoricu

Komentari