NOVI DETALJI U stravičnoj prometnoj nesreći kod Zaprešića mladić iz BIH udario Audijem u stup, poginula žena

Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija

Danas oko 5.40 sati 24-godišnji državljanin Republike Bosne i Hercegovine upravljao je osobnim automobilom marke Audi bosanskohercegovačkih nacionalnih registarskih oznaka, a kretao se desnom prometnom trakom istočnog kolnika autoceste A2, dionica prometni čvor Zaprešić- naplatne postaje Zaprešić, u smjeru sjevera.

Dolaskom do 8. kilometra nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom prešao u desno, na polje za usmjeravanje vozila gdje je prednjim dijelom vozila naletio na plastičnu ploču za označavanje prometnog otoka koja se nalazila na razdjelniku istočnog kolnika autoceste A2 i kraka broj 7 prometnog čvora Zaprešić, a potom je u nastavku kretanja prednjim desnim dijelom naletio na metalni stup.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala putnica iz navedenog osobnog automobila, dok su vozač i dvije putnice ozlijeđeni. Liječnička pomoć vozaču je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu dok je putnicama iz vozila liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb u Zagrebu, objavila je PU zagrebačka.


Komentari