NOVI DETALJI PUCNJAVE U DUGAVAMA: Policija ga sumnjiči za ubojstvo!

Jurica Galoic/PIXSELL

U utorak 11. kolovoza je oko 22:30 sati došlo do pucnjave u novozagrebačkom naselju Dugave, a iz policije su potvrdili kako je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Razbojništvo se dogodilo kod Vajdina vijenca, blizu Oktogona. Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i hitna pomoć.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, radi se o obiteljskoj svađi. Naime, obitelj je odlučila vratiti snahu njezinu ocu jer nisu bili zadovoljni, na što je mladenkina obitelj burno reagirala.

“Čuo se pucanj i onda sam vidio da je jedan muškarac ozlijeđen. Policija je došla brzo. Policajci su navukli pancirke i tražili počinitelja. Tražili su i pištolj”, rekao je svjedok za 24 sata.

“U Novom Zagrebu je 31-godišnjak došao pred zgradu i bacio kamen u prozor jednog stana. Potom je iz zgrade za sada nepoznati počinitelj u njegovom smjeru ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, pri čemu je 31-godišnjak lakše ozlijeđen. Liječnička mu je pomoć pružena u KB-u Dubrava. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćili su iz policije.

Naime, do incidenta je došlo kada je obitelj došla sa snahom njezinu ocu, valjda su odlučili raskinuti brak, na što je mladenkina obitelj burno reagirala jer očito misle da im je tako u njihovoj zajednici ukaljana čast. Kako su rekli sugovornici iz kvarta, s tom obitelji je znalo i prije biti problema, a i galame su bile česte, a nerijetko je bilo i tučnjava.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju.

Nakon kriminalističkog istraživanja posebno izvješće je dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Komentari