Novi detalji pucnjave na Malešnici: Muškarac je propucan s dva metka

Tomislav Kristo / CROPIX

Zagrebačko naselje Malešnica, točnije dio Ulice Milivoja Matošeca, večeras oko 18:40 sati bilo je poprištem vatrenog obračuna.

Došlo je do pucnjave na Malešnici, jedna je osoba ozlijeđena

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, s dva metka u nogu upucan je muškarac dok je navodno ulazio u zgradu. Kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu na sanaciju ozljeda, a kako se neslužbeno doznaje nije u životnoj opasnosti. Stanari u ulici zgroženi su ranjavanjem.

“Čula se prvo neka dernjava, a onda i pucnjava. Ne znam je l’ to povezano, a trakom je ograđen i taksi koji je po dolasku policije imao upaljena sva četiri žmigavca. Policajci su lampama svijetlili oko auta, valjda u potrazi za čahurama”, rekla je za Jutarnji list jedna stanarka zgrade. Drugi susjed dodaje kako je čuo da se policajci međusobno propitkuju: “Jeste ga digli?”


O svim okolnostima koje su prethodile pucnjavi, tko je upucani te iz kakvog oružja je upucan, policija nije mogla reći ništa više s obzirom na to da je u tijeku kriminalističko istraživanje. Na terenu je više policijskih službenika kako u odori tako i u civilu, a područje gdje je došlo do pucnjave je pod potpunom policijskom blokadom.

Komentari

loading...
-->