NOVI DETALJI POTJERE: Maskirani razbojnici ukrali plijen vrijedan 100 tisuća kuna?

Net.hr

Na terenu su bili interventni policajci i policijski forenzičari.

Vukovarska ulica danas je bila blokirana. Policija je nasred ceste zaustavila bijeli kombi, a ograđen je i dio parka pokraj Konzuma. Na teren su, osim pripadnika interventne policije, izašli i policijski forenzičari koji su pregledali kombi i područje neposredno oko njega.

Maske i lažne registracije?

Brojke na registraciji bile su izmijenjene crnom bojom, 9 i 6 precrtane su u osmice, a kraj kobija je pronađena perika i maska koju istražitelji povezuju s počiniteljima. Istražitelji su izdvojili desetke dokaznih materijala, a uhvaćeni počinitelj je navodno bio i naoružan, piše Index.

Iako se od policije nije moglo saznati gotovo ništa jer “u ovoj fazi više informacija ne mogu otkriti”, ipak su poručili da su počinitelji bježali nakon razbojstva počinjenog na području Maksimira.

Prema položaju policijskih vozila, pretpostavljamo kako su policajci u Škoda Octaviji krenuli ususret kombiju vozeći u suprotnom smjeru, nakon čega su počinitelji pokušali pobjeći iz kombija. Jedan od njih je prilikom bijega uhvaćen dok se za ostalima traga. Jedan od pljačkaša je pri bijegu odbacio periku s crnom, kovrčavom frizurom, a pretpostavlja se da je taj uspio pobjeći te da je i dalje naoružan.

Plijen vrijedan stotine tisuća kuna?

Navodno policija već zna o kome je riječ i kako izgledaju, ili se barem nadaju da će od uhvaćenog razbojnika doznati više informacija.

Tome u prilog ide i nesmotrena izjava jednog od policijskih službenika: “Ako se ne predaju sami, objavit ćemo tjeralicu pa će ih netko prepoznati.”

U kontejneru kombija moglo se vidjeti desetak velikih transportnih kutija, a neki mediji izvještavaju da su u njima šteke cigareta. Ako je tvrdnja istinita, ukradeni plijen mogao bi vrijediti i nekoliko stotina tisuća kuna. Ipak, na koncu su pljačkaši plijen ostavili policiji, a sa sobom odnijeli samo tjeralicu i policijsku istragu

>>> VUKOVARSKA BLOKIRANA: Policija zaustavila bijeli kombi, tragaju za naoružanim lopovom


Komentari