NOVI DETALJI KRVAVE NESREĆE U TISNOM: Zagrepčanki su morali amputirati nogu

commons.wikimedia.org

Zagrepčanka je samo htjela poslušati koncert Petra Graše, a onda je pijani vozač večer pretvorio u tragediju.

Zagrepčanki (40) na koju je u Tisnom automobilom, dok je sjedila na zidu jugobrana naletio pijani 36-godišnjak u šibenskoj bolnici obavljena je revizija amputirane noge, liječnici su sanirali tešku tjelesnu ozljedu i žena je sad pri svijesti i stabilno, doznaje ŠibenikIN od anesteziologinje na Odjelu intenzivne njege Opće bolnice Šibenik Danči Mihovilčević.

“Dakle, pacijenticu su u bolnicu dovezli s već amuptiranom nogom. I na drugoj nozi je pretrpjela ozlijede koje su također sanirane. Ozlijede nogu su uvijek komplicirane i izgubi se jako puno krvi. Žena može komunicirati s liječnicima, ali je još u stanju šoka”, kaže Danči Mihovilčević.

Tragedija na koncertu u Tisnom

Podsjetimo, na dvije Zagrepčanke je u nedjelju oko ponoći i 11 minuta u Tisnom naletio pijani 36-godišnjak u Opelu Astra, šibenskih tablica, dok su sjedile na zidiću od jugobrana i pratile koncert Đanija Stipanićeva i Petra Graše.

Automobil je doletio velikom brzinom i prema pričama Tišnjana koji su sinoć bili tamo, izgleda da ga je zanijelo, pa je pokušao izbjeći da se sudari s drugim vozilom i okrenuo na drugu stranu te naletio na Zagrepčanke. Druga Zagrepčanka (47) lakše je ozlijeđena, piše Net.hr

U zadnje vrijeme sve je više indirektnih žrtava u prometu, prije nekoliko dana na Šubićevcu je osobni automobil nakon sudara s drugim vozilom naletio na Šibenčanku, a u Puli su nakon sudara dvaju vozila pokraj ceste smrtno stradale dvije žene.

>>> PIJAN AUTOMOBILOM ULETIO U PUBLIKU NA GRAŠINOM KONCERTU: Jedna Zagrepčanka teško je ozlijeđena i u kritičnom je stanju


Komentari