Novi detalj: U iznudi uz Leona Lučića sudjelovale još najmanje dvije osobe

Bruno Konjevic/CROPIX / Facebook

Policijska uprava karlovačka oglasila se o slučaju iznude zaprešićkog poduzetnika u kojem je sudjelovao bivši policajac i glumac Leon Lučić (48) te aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko Andrija Vrhovac.

U odnosu na događaj fizičkog sukoba više osoba koji se dogodio 10. siječnja oko 11.45 sati na nadvožnjaku autoceste A1, u blizini Draganića, a u kojem su dvojica muškaraca (48 i 38 godina) teško ozlijeđena i jedan lakše (36), do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za kazneno djelo teške tjelesne ozljede osumnjičen 48-godišnji muškarac.

Ujedno, spomenuti 48-godišnjak te 35-godišnjak osumnjičeni su i za kazneno djelo iznude u pokušaju. Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 48-godišnjak u suradnji i prema prethodnom dogovoru s 35-godišnjakom te još najmanje jednom nepoznatom osobom, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, 7. siječnja od 36-godišnjaka uz ozbiljnu prijetnju pokušali iznuditi određeni novačani iznos, prenosi Tportal.

Policija do daljnjeg nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja.


Komentari

loading...
-->