Nove informacije: Vojni motociklist poginuo nakon što je udario u stup

Zagreb.info

Danas rano poslijepodne došlo je do prometne nesreće na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemačke u Zagrebu. U nesreći je, kako se doznaje, sudjelovao vojni motocikl.

Motocikl je proklizao i potpuno je uništen, a jedan od prometnih stupova je razvaljen prilikom udarca, javlja Index.hr. 

MORH je poslao priopćenje u kojem navodi da je u nesreći pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

Stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu.

“Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji. Pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 26. rujna 2019. u poslijepodnevnim satima na području Zagreba. Prema trenutno dostupnim informacijama, stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu.


Nakon nesreće, hitno je zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Vojne i civilne policije te je u tijeku utvrđivanje okolnosti ovog događaja”, izvijestili su iz MORH-a. Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji.

Komentari

loading...