Nove informacije: Nijemca izbo zbog – komplimenta?

Foto: Danijel Bartolic / CROPIX

Zagrepčanin koji je u Puli nasmrt izbo mladog Nijemca to je učinio zbog – komplimenta, piše Index.

Proizlazi to iz novih informacija o stravičnom ubojstvu koje je danas objavila policija, nakon što je 32-godišnji Edo Sedić priveden u Državno odvjetništvo RH u Puli zbog sumnje da je ubio mladog Nijemca Patricka Bessingera (23) iz Unterpollinga.

Mladi Nijemac je izboden nožem, a od ozljeda je preminuo.

Ubio ga zbog komplimenta

“16. srpnja oko 21.15 sati, skupina njemačkih državljana susrela je u ugostiteljskom objektu na Puntiželi nepoznatog muškarca, kojem je 23-godišnji njemački državljanin dao kompliment, no muškarac je to shvatio kao uvredu i verbalno je napao njemačke državljane. Nakon što su njemački državljani napustili ugostiteljski objekt, pješice su se uputili prema Fažanskoj cesti. Budući da ih je nepoznati muškarac pratio, oko 22.40 sati zaustavili su se na Fažanskoj cesti i obratili mu se, na što je muškarac izvadio nož i počeo njime mahati, pri čemu je 23-godišnjeg njemačkog državljanina ozlijedio u predjelu prsišta. Ozlijeđeni mladić je nakon toga pobjegao s prijateljima na terasu jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Mala Vala, gdje mu je pružena pomoć. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je 17. srpnja u 1.45 sati preminuo”, priopćili su iz policije.

Kompliment je bio na račun ubojičine kose

Policija je objavila i da su počinitelja, 32-godišnjeg hrvatskog državljanina, pronašli 17. srpnja oko 00.20 sati na plaži na Puntiželi, uhitili ga i priveli u policijsku postaju. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. srpnja nakon ponoći, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Kako doznaje Glas Istre, Nijemac je ubojici uputio kompliment na račun njegove kose nakon čega je ovaj podivljao i ubio ga.


Komentari