NOVA EKSPLOZIJA U ZAGREBU: Nepoznata osoba bacila molotovljev koktel na kuću, ima i ozljeđenih! (FOTO)

Jurica Galoic/PIXSELL / Ilustracija

Prema prvim informacijama, zasad nepoznata osoba bacila je molotovljev koktel na kuću, nekoliko metara udaljenu od romskog dječjeg vrtića.

Nekoliko osoba ozlijeđeno je u noći na četvrtak u eksploziji koja je odjeknula u zagrebačkom naselju Kozari putevi. Prema prvim neslužbenim informacijama, zasad nepoznata osoba bacila je molotovljev koktel na kuću, nekoliko metara udaljenu od romskog dječjeg vrtića, u čije je dvorište u noći na ponedjeljak bačena bomba. U požaru koji je uslijedio izgorjela su tri objekta, prenosi RTL.

Na teren je izišla policija. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Photo: Borna Filic/PIXSELL
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, nepoznati počinitelj je u ponedjeljak je oko 1 sat u noći u zagrebačkim Kozari putevima, bacio ručnu bombu “Kašikaru” pred kuću romske obitelji Seferović,  u sklopu te kuće nalaze dječji vrtić i Unija Roma Hrvatske. Na svu sreću nitko nije stradao, iako u toj kući živi pedesetak ljudi, a pukim slučajem u to vrijeme nitko nije bio na dvorištu gdje je došlo do eksplozije. Na kući je oštećena fasada te je razbijeno nekoliko prozora, a oštećena su i četiri automobila u njihovu vlasništvu koja su bila parkirana u dvorištu.

>>> EKSPLOZIJA U ZAGREBU: Bacio ručnu bombu u dvorište dječjeg vrtića


Komentari