Noćna drama u Dicmu: Policija pronašla mrtvo tijelo muškarca

Zagreb.info

Sinoć se u Dicmu odvila drama kada muškarac nije dao policajcima da uđu u kuću, da bi na kraju pronašli mrtvo tijelo drugog muškaraca.

Naime, policija je zaprimila dojavu oko 4 ujutro, a kad su policajci došli na adresu, naoružani muškarac im nije im dao da uđu u kuću.

“Čuo se pucanj, stiglo je puno policije. Muškarac se nije htio predati, pregovaraju s njim”, rekao je mještanin Dicma za 24sata.

Nakon što je naoružani muškarac svladan i uhićen, policajci su pronašli tijelo drugog muškarca. O svemu se oglasila i policija.

“Jutros oko 4 sata zatražen je dolazak policije u općini Dicmo zbog stradavanja osobe. Dolaskom policije i HMP na mjesto događaja muškarac nije dopuštao ulazak u kuću žurnim službama držeći u ruci oružje. Policijski službenici su ga savladali i doveli u službene prostorije. U kući je pronađeno tijelo muškarca.Na mjestu događaja obaviti će se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezano uz smrt osobe. O događaju je obavješteno ŽDO  a zamjenica državnog odvjetnika će nazočiti očevidu”, objavila je PU Splitsko-dalmatinska.

Komentari