‘NIŠTA, HVALA. SAMO GLEDAM’ Lopov (21) na Medveščaku mudro ‘operirao’ po drogerijama i krao parfeme, ali policiji nije uspio pobjeći

Photo: Petar Glebov/ PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s Medveščaka, i to zbog dviju krađa.

Sumnja se da je mladi lopov sredinom srpnja u dva navrata opljačkao drogerije. U trgovine je ušao u popodnevnim satima, mudro se praveći da razgledava “ponudu”.

Pritom je držao oko na zaposlenicama. Kada je primjetio da su zauzete te da ne obraćaju pažnju na njega, “maznuo” bi – parfeme. Iz svake je drogerije ukrao po tri parfema, a materijalna šteta iznosi 3.100 kuna.

Ipak, policajci su mu je ušli u trag te je uhićen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, javljaju iz policije.

Iako je lopov s Medveščaka pao, policija još uvijek traži kradljivca iz Lukšića. On je između nedjelje i srijede provalio u kuću u Ulici Lukšić. S obzirom na to da nikog nije bilo doma, “pokupio” je nakit i dao se u bijeg, a pritom je 72-godišnjaka i 44-godišnjaka oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari