‘NISAM OMETALA VOŽNJU’: Žena napadnuta u prometu! Odmah se obratila policiji, a onda je uslijedilo iznenađenje

Ilustracija (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Na adresu Policijske uprave zagrebačke često dolaze pohvale građana kojima su policijski službenici nesebično pomogli i time nadmašili očekivanja građana koji su ih nakon toga odlučili pohvaliti putem službenog e-maila PU zagrebačke.

Najnovija među pohvalama je i ona koju je napisala gospođa M.J. koja je bila napadnuta u prometu.

“Poštovani, kao sudionik u prometu bila sam napadnuta bez imalo krivnje, izložena prijetnjama iako ni na koji način nisam omela vožnju, oduzela prednost ili počinila bilo koji prekršaj čime bi ugrozila druge sudionike u prometu. Uplašena, zatražila sam pomoć policije”, stoji u poruci zagrebačkoj policiji.

Nakon što je gospođa zatražila pomoć, ostala je ugodno iznenađena ponašanjem službenika koji je izašao na teren po njezinoj dojavi.

“Ovim Vam se obraćam iz razloga što želim pohvaliti policijske službenike Policijske postaje Velika Gorica koji su postupali u ovom događaju od dojave do pronalaska vozača.

Kulturan i profesionalan odnos policijskih službenika želim da bude pohvaljen i da se zna da služe na čast i ponos službi te da građani pored ovakve policije mogu biti sigurni da će nasilnici i drugi kršitelji zakona efikasno biti maknuti sa prometnica i drugih javnih mjesta.

Posebno bih istaknula policijskog službenika koji me u ovom nemilom događaju uvjerio da imamo pravu policiju, a koja treba za svoj trud i rad biti nagrađena i pohvaljena”, zaključila je M.J. u svojem e-mailu zagrebačkoj policiji početkom kolovoza.


Komentari